Etusivu

BW-Restaurants Oy on yksityinen ravintolayritys, jonka omistavat Matti Wikberg ja Tomi Björck. Ravintoloitamme Helsingissä ovat Farang, Gaijin, Boulevard Social ja Bronda, sekä leipomo-ravintola Levain.

Jokainen BW:n ravintola on rakkaudella rakennettu yksilölliseksi kokonaisuudeksi. Jokainen niistä pyrkii itsenäisesti tulemaan tunnetuksi loistavasta ruuastaan, lämpimästä ja asiantuntevasta palvelustaan sekä rennosta tunnelmastaan. Nopeasti kasvavassa yrityksessä uskotaan vahvasti perusasioihin: hyviin raaka-aineisiin, tinkimättömään käsityöhön, asiakaslähtöiseen palveluun sekä intohimoiseen ammattitaitoon ja -ylpeyteen.

Nyt tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa lahjakorttejamme ja keittokirjoja verkkopalvelusta. Lahjakortti on loistava vaihtoehto elämykselliseen lahjaan ystävälle, hääparille tai asiakkaalle. Lahjakortit ovat voimassa kaikissa Helsingin ravintoloissamme ja niitä on mahdollisuus ostaa euromääräiselle summalle. 

Mikäli ette löydä vaihtoehdoista sopivaa lahjakorttia, olettehan yhteydessä suoraan myyntipalveluumme. Autamme mielellämme lahjakorttiasioissa. Yrityksille tarjoamme myös liikelahjakokonaisuuksia joustavilla laskutusehdoilla. Huomioittehan, että lahjakortteja voitte myös noutaa suoraan ravintoloistamme, aukioloaikojemme puitteissa. Halutessanne voitte myös tilata ja maksaa lahjakortin verkkokaupassamme ja noutaa sen ravintolasta. Olethan yhteydessä tällöin meihin, niin toimitamme lahjakortin haluamaanne ravintolaan.